offerteaanvraag

Vloer egalisatie al vanaf 6,00 € m2 inclusief materiaal

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!!
Welkom op de pagina vloer egalisatie van O’Brien projectstoffering. O’Brien projectstoffering egaliseert al sinds 1996 alle soorten ondervloeren door heel Nederland.

Met vloer egalisatie wordt bedoeld het gelijk maken van de ondervloer, zodat er vloerbedekking op aangebracht kan worden.
Er moet altijd geëgaliseerd worden als er een harde vloerbedekking wordt gelegd. Linoleum ( marmoleum ) pvc vloeren of rubber tegels.
Zandcement dekvloeren worden met een andere egaline verwerkt dan een houten ondervloer. Ook voor fermacell platen of een anhydriet vloer zijn speciale egaline beschikbaar. In sommige gevallen moet er nadat er een bestaande vloer is verwijderd en er projecttapijt gelegd moet worden ook geëgaliseerd worden.
Dit is niet altijd noodzakelijk, wij komen graag langs om dit te beoordelen en u te adviseren. De minimale laagdikte voor vloer egalisatie is 2,0mm. De prijs voor het egaliseren wordt gebaseerd op de benodigde laagdikte.

O’Brien projectstoffering heeft 20 jaar ervaring in vloer egalisatie. Het egaliseren van vloeren gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen. O’Brien projectstoffering gebruikt al jaren de producten van Schonox voor vloer egalisatie.