offerteaanvraag

Tapijttegels vanaf 20,00 € m2 compleet gelegd

Desso - Lano - Ege - Heuga - Interfaceflor  e.v.a met kortingen tot 30%
Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom de collectie bekijken in onze showroom !!


 Welkom op de pagina tapijttegels van O’Brien projectstoffering.
O’Brien projectstoffering is sinds 1996 gespecialiseerd in het leveren en vakkundig verwerken van alle soorten en merken tapijttegels.

Kwalitatief hoogwaardige tapijttegels voldoen aan de strenge normen gesteld door de overheid en brandweer. De polyamide vezels waar de tegels van gemaakt zijn zorgen voor een hoge slijtvastheid en hebben een vuilwerende functie.
O’Brien projectstoffering heeft 20 jaar ervaring in het leggen van tapijttegels van 50 x 50 cm. Het leggen van de tapijttegels gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen.
Wij zijn gespecialiseerd en uiterst concurrerend in projecten van 100 m2 tot 5000 m2.

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven en instellingen door heel Nederland.
Tapijttegels zijn ideaal in situaties waarbij de kantoren in gebruik zijn en niet geheel ontruimd kunnen worden. Ook zijn de tapijttegels makkelijk te vervangen of reinigen.
O’Brien projectstoffering maakt geheel kosteloos en vrijblijvend creatieve ontwerpen met tapijttegels. U heeft dan een uniek ontworpen vloer zonder extra ontwerp-en/of legkosten.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

In onze showroom te Almere zijn alle gerenommeerde merken vertegenwoordigd. O.a Desso, Heuga, Interface, Domo, Lano, Balsan en vele andere.