offerteaanvraag

PVC Vloeren vanaf 29,00 € m2 compleet gelegd

Mflor - Spacia - Expona - Amtico - ForboAllura e.v.a met kortingen tot 30%
Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom de collectie bekijken in onze showroom !!

Welkom op de pagina pvc vloeren van O’Brien projectstoffering.
O’Brien projectstoffering is sinds 1996 gespecialiseerd in het leveren en vakkundig verwerken van pvc vloeren.
Pvc vloeren zijn leverbaar in banen van 200 cm breed en in stroken met een wisselende maatvoering. Tegenwoordig zijn de pvc stroken erg in populair. De stroken hebben een dikte van 2,5mm een mooie hout of natuursteen uitstraling.
Binnen de collectie zijn alle houtkleuren zoals beuken, kersen, oud eiken, wengé en maple te krijgen. De pvc vloeren zijn zeer eenvoudig in onderhoud en extreem slijtvast.
De ondervloer moet (voordat het pvc gelegd kan worden) goed geëgaliseerd en geschuurd zijn. Dan pas krijgt de pvc vloer de uitstraling die u wenst.Wij hebben door de jaren heen zeer veel pvc vloeren gelegd in winkels, scholen, zorginstellingen en kantoren door heel Nederland.O’Brien projectstoffering heeft 20 jaar ervaring in het leggen van pvc vloeren. Het leggen van pvc vloeren gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

In onze showroom te Almere zijn alle gerenommeerde merken vertegenwoordigd.
O.a Forbo, Mflor, Spacia, Amtico, Expona, Projectline en vele andere.