offerteaanvraag

Projecttapijt wordt in principe geleverd op rollen met een breedte van 400 cm.
Kwalitatief hoogwaardige projecttapijt voldoet aan de strenge normen gesteld door de overheid en brandweer. De polyamide vezels waar het tapijt van gemaakt is zorgen voor een hoge slijtvastheid en hebben een vuilwerende functie.

O’Brien projectstoffering heeft 20 jaar ervaring in het leggen van projecttapijt. Wij zijn gespecialiseerd en uiterst concurrerend in de projecten van af 100 m2 tot 5000 m2. Het is mogelijk om tot wel 500 m2 projecttapijt per dag te leggen, mits de omstandigheden dit toelaten.
Onze door de jaren heen opgebouwde klantenkring bestaat uit bedrijven en instellingen door heel Nederland. Naast de “dure” topmerken als Desso en Interface leveren wij ook projecttapijt voor tijdelijke huisvesting en voor bedrijven met een beperkt budget.

Wat alle kwaliteiten projecttapijt gemeen hebben is dat ze zeer sterk zijn en een lange levensduur hebben. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen.Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

In onze showroom te Almere zijn alle gerenommeerde merken vertegenwoordigd. O.a Desso, Heuga, Interface, Forbo, Domo, Enia, Ege Heuga, Mflor, Spacia, Amtico en vele andere.