offerteaanvraag

Linoleum vanaf 25,00 € m2 compleet gelegd

Forbo marmoleum met kortingen tot 30%
Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom de collectie bekijken in onze showroom !!

Welkom op de pagina Linoleum van O’Brien projectstoffering. O’Brien projectstoffering is sinds 1996 gespecialiseerd in het leveren en vakkundig verwerken van linoleum vloeren.
Linoleum is gemaakt van een combinatie van natuurlijke grondstoffen : o.a. kurk, lijnolie, harsen. Linoleum wordt geleverd in verschillende diktes. Voor de woningmarkt en licht projectgebruik is dat 2,0mm. Voor intensief commercieel gebruik is dat 2,5mm, en voor zeer extreem gebruik (treinen e.d) is de 3,2mm leverbaar.
Voordat het linoleum gelegd kan worden moet de ondervloer goed geëgaliseerd worden. De geëgaliseerde laag moet vlak, strak en droog zijn voordat het linoleum geheel verlijmd aangebracht wordt. De naden worden thermisch afgelast in kleur waardoor er een geheel vloeistofdicht vloer ontstaat.
Linoleum is in meer dan 200 kleuren leverbaar op rollen met een breedte van 200 cm en is ideaal om creatieve vloeren en patronen mee te maken.
Wij kunnen u daarin geheel vrijblijvend en kosteloos in adviseren.
O’Brien projectstoffering heeft 20 jaar ervaring in het leggen van linoleum. Het leggen van linoleum gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Linoleum is uitermate geschikt voor: scholen, kinderdagverblijven, praktijken voor fysiotherapie, winkels en kantoren.

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

In onze showroom te Almere kunt u de collecties linoleum bekijken van de merken: Forbo Marmoleum, Tarkett en Armstrong.