offerteaanvraag

Bedrijfsvloeren vanaf 40,00 € m2 inclusief legkosten

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan!
Welkom op de pagina bedrijfsvloeren van O’Brien projectstoffering.
O’Brien projectstoffering verwerkt al sinds 1996 met bedrijfsvloeren door heel Nederland.

De eisen gesteld door de overheid op het gebied van hygiëne zijn de laatste jaren enorm aangescherpt. Oude tegelvloeren met barsten en scheuren worden zonder pardon afgekeurd en moeten binnen afzienbare tijd vervangen zijn.
Een horecavloer welke steeds meer naam maakt is de tegels van gerecycled pvc met een maat 50 x 50 cm. Deze tegels zijn 1 cm dik en onverslijtbaar.
Ook worden deze tegels niet glad wanneer ze zeer nat gereinigd worden. De naden worden afgelast in één van de 6 kleuren om de vloer vloeistof dicht te maken.
Er worden plinten van hetzelfde materiaal gemaakt om uw horecavloer geheel af te maken.
Voor garages, magazijnen, opslagruimtes en werkplaatsen leveren wij bedrijfsvloeren. O’Brien projectstoffering heeft een grote collectie los leg pvc tegels tegen een scherp tarief. Deze tegels zijn zelf te plaatsen, of u kunt uw bedrijfsvloer door ons laten leggen.

U ontvangt nadat u een keuze gemaakt heeft altijd een gespecificeerde offerte van ons, zodat u achteraf geen verrassing staat te wachten.
Het leggen van een bedrijfsvloer gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen.
 

Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Almere.
 

Wij zijn erkend dealer van Second Life Floor (slfloor)