offerteaanvraag

Uniek ontwerp of bedrijfslogo op de vloer

Uw bedrijfslogo of ontwerp in tapijt -tapijttegels- linoleum of pvc
Welkom op de pagina bedrijfslogo in uw vloer van O’Brien projectstoffering. O’Brien projectstoffering verwerkt al sinds 1996 bedrijfslogo’s in vloeren door heel Nederland.

Wanneer u een nieuwe vloer zoekt en deze wilt voorzien van uw bedrijfsnaam of logo moet u bij O’Brien projectstoffering zijn.
Wij begeleiden en adviseren u door het gehele traject. Uw bedrijfslogo kan verwerkt worden in projecttapijt, tapijttegels, linoleum, pvc vloer, rubber vloer of in uw entree mat. Door de moderne technieken en computers is het al mogelijk om een uniek tapijt te laten maken vanaf 10 m2 zonder dat dit extreem hoge kosten met zich mee brengt.
Een bedrijfslogo van linoleum kan gemaakt worden in elke maat en in elk ontwerp vanaf 1 stuk. De kosten voor een uniek tapijt of bedrijfslogo is afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het aantal m2 en de maat van een bedrijfslogo.

U ontvangt nadat u een keuze gemaakt heeft altijd een gespecificeerde offerte van ons, zodat u achteraf geen verrassing staat te wachten.
Het leggen van een bedrijfslogo gebeurd altijd door vaste stoffeerders, zodat wij een constante hoge kwaliteit kunnen garanderen.
Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden, opties en prijzen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Almere.

Uw bedrijfslogo of unieke vloer kan gemaakt worden met tapijt van Ege, Infloor, Bewe, Amtico, Nora of Linoleum.